Minicamping Westkapelle

Minicamping Francke is een gemoedelijke camping dichtbij zee, gelegen te Westkapelle

0031621218194 Online Reserveren

Minicamping in Westkapelle

Er is veel te doen en te zien in en rondom onze minicamping in Westkapelle. Wilt u dichtbij huis blijven, dan is bijvoorbeeld het beklimmen van de vuurtoren of een bezoek aan oorlogsmuseum Het Polderhuis een idee. Een dagje naar de hoofdstad van Zeeland – Middelburg, Vlissingen, of een bezoek aan het historische stadje Veere zijn eveneens aanraders! Kiest u liever voor natuur dan kunt u bijvoorbeeld naar natuurgebied Oranjezon (Oostkapelle) of bij Kasteel Westhove een bos- en of strandwandeling maken. Ook op de fiets zijn er tal van mogelijkheden. Voor watersporters is er uiteraard ook volop gelegenheid om hun sport te beoefenen.

Lees hier meer over onze minicamping en bekijk de nabij gelegen omgeving in Zeeland.

Onze minicamping in Westkapelle

We verhuren twee chalets (max. 6 personen) en drie stacaravans (max. 5-7 personen). Daarnaast zijn tien plaatsen beschikbaar voor seizoenplaats, eigen caravan of tent.

Chalet

vanaf €350,- per week

Stacaravan

vanaf €200,- per week

Campingplaats

vanaf €20,- per nacht

Bekijk foto's Tarieven

Over Minicamping Francke

Op het mooie Zeeuwse eiland Walcheren ligt onze minicamping in westkapelle! Circa 8 minuten fietsen, halfuurtje lopen óf 3 minuten met de auto en je bent op het Noordzeestrand! Op de camping in Westkapelle zelf is voor jong en oud genoeg te doen. We hebben skelters, een volleybalveld, schommels, een glijbaan en in de schuur een tafeltennistafel.

In het hoogseizoen verhuren we in principe alleen per week – van vrijdag tot vrijdag -, buiten het hoogseizoen ook voor kortere perioden. Aankomst is mogelijk vanaf 14.00 uur. Vertrek voor 10.00 uur.

Op zondag genieten we zelf van een rustdag en het is dan niet mogelijk om in- en uit te checken.

adminMinicamping Westkapelle